Fler rundor för arbete utomhus i StickUt-kartan

Nu finns fler promenader och platser i den digitala kartan för arbete utomhus. Ta chansen att testa ett par av de vackra rundorna i Stick ut-kartan i sommar. Ditt möte blir garanterat trevligare och mer kreativt samtidigt som du tankar energi för resten av dagen.

Är du en av dem som har valt en lite senare semester och fortfarande jobbar en eller ett par veckor till? Varför inte testa ett utemöte, ett promenadmöte eller en reflektionsrunda och samtidigt njuta av sommarens varma vindar?

Välj Kärnan-rundan med Rosenträdgården om du vill uppleva dofter och färgrikedom.

Nu har vi lagt in fler förslag på rundor och platser i Helsingborg i Stick ut-kartan, som du använda när du har chans att jobba ute. Hör gärna av dig till oss och berätta om dina upplevelser. Om du har en egen favoritrunda som du vill dela med dig av så publicerar vi den i kartan. Beskriv rundan så detaljerat du kan, gärna på en kartbild, och skriv om rundan innehåller större höjdskillnader eller trappor. Vi behöver också veta hur lång rundan är samt hur lång tid det tar att gå den. Mejla din beskrivning till habiteum@helsingborg.se

Behöver du se mer blått än grönt i dag så välj havsrundan med utsikt över nya kvarteret SeaU.

Vill du och din verksamhet lära er mer om hur ni kan använda utemiljön för ett hållbart arbetsliv? På Habiteum erbjuder vi stöd för hur ni kan komma vidare i hållbarhetsarbetet och i detta fall kombinera utevistelse med arbetslivet. Här kan ni därför testa att använda naturen för att både må bättre och arbeta bättre. Gör en bokningsförfrågan här så återkommer vi till dig.

Kuperade rundan Konsul Perssons villa passar bra för både promenadmöten och reflektion.
Avbryt

Lämna en kommentar