Habiteum är endast öppet digitalt

Vi ställer om helt till digitala aktiviteter på Habiteum under perioden tisdagen den 24 november 2020 till måndagen den 11 januari 2021. Under den här perioden håller vi inga fysiska träffar, varken inomhus eller utomhus. Det går inte heller att boka Habiteums lokaler för eget möte. Men vi finns som stöd på digitalt vis.

Habiteum är stängt fram till 11 januari då vi hoppas kunna öppna upp igen. Det känns såklart tråkigt att vi inte kan mötas på plats en tid framöver men vi pausar inte samarbetet helt med er som vill göra skillnad. Om du är intresserad av en digital workshop som stöd i ditt hållbarhetsarbete går det bra att mejla till habiteum@helsingborg.se så hjälper vi dig.

På habiteum.se och facebook/habiteumhbg får du också tips och stöd för en hållbar vardag. Gilla och följ oss där så du inte missar något. Just nu kan du exempelvis delta i vår garderobsskola om hållbart mode. Läxor ingår!

Vi ställer om på grund av de skärpta råden för Skåne och att Habiteums verksamhet inte är samhällskritisk. Vi tar de striktare råden på största allvar och vill inte öka risken för smittspridning av Covid-19.

Varmt välkommen att kontakta oss!

/Gänget på Habiteum

I väntan på att träffas på Habiteum använder Karolina en bakgrundsbild från Köket på Habiteum för sina digitala möten.

Avbryt

Lämna en kommentar