Nu är ombyggnaden klar!

Nu är det färdigbyggt på Habiteum. Väggar har tagits bort och nya har rests. Akvarier har tömts på fiskar och en ko (inte en riktig dock) har flyttat ut.

För en vecka sedan hade vi slutbesiktning för ombyggnationen av Habiteum. Det känns nästan overkligt att vi nu ska få ”flytta in” och göra verklighet av alla kloka idéer, planering och härlig kreativitet.

Våren har förstås handlat mycket om att vi bygger om. Många funderingar, beslut och ändringar har behövts längs vägen. Till exempel skrev jag i ett tidigare inlägg här på bloggen att fasaden skulle bli mattsvart. Det var, som syns på bilden, fel. Den rätta färgen är ju ljusgrå. Men visst blev det fint ändå?

Under våren har vi också lagt mycket tid på att planera, samverka och testa olika typer av verkstäder och aktiviteter som vi vill kunna genomföra tillsammans med dig framöver. Från och med oktober drar verksamheterna på Habiteum igång på riktigt. Det ska bli så spännande.

Du kanske har en egen aktivitet, idé eller verkstad inom miljö eller folkhälsa som du skulle vilja testa på Habiteum till hösten? Varmt välkommen att höra av dig för att boka! Mejla habiteum@helsingborg.se så tar vi kontakt med dig. I höst lanserar vi förresten e-tjänsten för bokningsförfrågningar – mer om det här på bloggen längre fram.

Tills vi hörs och ses vill jag önska dig en riktigt fin sommar!

Karolina Nilsen, projektledare

PS. Du följer väl Habiteumhbg på facebook?

Avbryt

Lämna en kommentar