Välkommen till KonsuMindre 18-19 februari

Välkommen till återbruksverkstaden KonsuMindre under sportlovet! Den 18 och 19 februari har vi öppet för allmänheten på Habiteum klockan 10.00-15.00. Ta med dig hela familjen eller dina vänner och lär er hur ni kan ge era prylar längre liv.

Du kanske vill passa på och göra ett kuddfodral eller en mobilväska av gamla klädesplagg? Eller testa att väva med lakan som blivit för slitna att sova i? Passa också på att få tips om hur du kan laga dina hushållsprylar eller verktyg. Stefan Ottmar flyttar tillfälligt sin fixa-prylenverkstad från #pixla piren till Habiteum under dessa två dagar. Du kan också prova på att göra konstverk eller vacker inredning av böcker och tapetrester tillsammans med kreativa personer från NSR.
För den fikasugne finns det möjlighet att göra varm saft och grilla äpplen och kanelbulle på pinne över öppen eld.

Dessutom arrangeras klädbyte klockan 14 båda dagarna med inlämning av kläder klockan 13. Ta med dig 5 av dina bästa (rena) plagg som du inte använder längre och byt till 5 ”nya”. Tänk på att vintern snart är över så det du och andra vill ha nu är troligen vårkläder.

Allt är kostnadsfritt och du behöver inte föranmäla att du kommer.

Habiteum finns i det ovala huset i parken vid Sundspärlan, strax ovanför Jordbodalen. Om du inte kan cykla eller gå hit så kan du ta stadsbuss och hoppa av på någon av hållplatserna:
Närlunda Norra: Linje 3 och linje 25
Faktorsgatan: Linje 7
Elinebergsplatsen: Linje 4

Adress: Fältarpsvägen 60
Varmt välkommen!

Avbryt

Lämna en kommentar